Συγκέντρωση εργαζομένων στο εμπόριο, 5/2/2012, στις 10, ξενοδοχείο ΙΜPERIAL

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10π.μ.

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IMPERIALΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (στάση μετρό Μεταξουργείο)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, εργαζόμενοι στην Καρφούρ Μαρινόπουλος,

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της παναττικής σύσκεψης κλαδικών και επιχειρησιακών Σωματείων, που πραγματοποιήθηκε στις 15/01/2012, σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση εργαζομένων στο εμπόριο την Κυριακή 5 Φλεβάρη.

Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στο εμπόριο να στείλουμε ένα μήνυμα αγώνα στον Σ.Ε.Β., στον Σ.Ε.Λ.Π.Ε. και στο μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης, υπερασπιζόμενοι τις Συλλογικές Συμβάσεις και όλα μας τα δικαιώματα.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με γενική απεργία στις αρχές Φλεβάρη. Απεγκλωβισμός από τη ΓΣΕΕ, από τον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό, αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων παντού, στα συνδικάτα, και σε πολιτικό επίπεδο.

Δεν δεχόμαστε τον όρο μισθολογικό και εργατικό κόστος, γιατί χωρίς εργάτες, υπαλλήλους, μισθωτούς, δεν υπάρχει κερδοφορία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και κάθε τίμιο συνδικαλιστή να πάρουν θέση, να διαχωρίσουν την ευθύνη τους από τις ηγεσίες που νομιμοποιούν την επίθεση που βάζουν πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική.

Στόχος είναι η επιβολή των ατομικών συμβάσεων από μηδενική βάση που δημιουργεί συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης των εργαζομένων.

Είναι ολοφάνερο ότι τα μέτρα που προωθούν το κεφάλαιο, το πολιτικό του προσωπικό, ο εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός, δηλαδή καθολική εφαρμογή της εκ περιτροπής εργασίας, της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, το γκρέμισμα παροχών, συντάξεων, επιδομάτων ανεργίας, επιβάλλουν την απότομη μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης. Είναι αδίστακτοι μπροστά στην κρίση.

Καθήκον μας είναι η οργάνωση, η συμμετοχή και ο αγώνας όλων μας ενάντια σ’ αυτή την αντεργατική λαίλαπα με αγωνιστική αντεπίθεση.

Το Δ.Σ.

Συμμετέχουν τα Σωματεία:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ  ΙΔ. ΥΠΑΛ/ΛΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΙΔ. ΥΠΑΛ/ΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ,  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛ/ΛΩΝ ΕΜΠ. ΚΑΤ/ΤΩΝ  & ΙΔ. ΕΠΙΧ.  ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ PRAKTIKER, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ LIDLΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧ/ΣΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΝΩΝ MARKETIN, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

http://www.sesem.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: