Φτάνουν αύριο διαμαρτυρόμενοι με τα πόδια από το Βόλο

Δεκάδες μέλη της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών Βόλου, την είχαν ξεκινήσει ονομάζοντας τη «323 χιλιόμετρα Οργής και Ανατροπής» και με κεντρικό σύνθημα: «Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε!».

Η μεγάλη αυτή πορεία αντίστασης έγινε αποδέκτης εκατοντάδων εκδηλώσεων συμπαράστασης. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας αλλά και σε κάθε σταθμό τους, οι πεζοπόροι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και επευφημίες από τους κατοίκους και τους φορείς των τοπικών κοινωνιών. Σε πολλά σημεία, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, εμπορικών συλλόγων, εργαζόμενοι, νέοι και νέες συμμετείχαν συμβολικά (για λίγα χιλιόμετρα) στην πορεία ενάντια στην φτωχοποίηση του λαού και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Η πορεία αύριο κάνει την τελική διαδρομή από Κηφισιά Αθήνα. Στις 10:30 θα βρίσκεται στο Πεδίο Άρεως θα κάνει μια στάση 45 λεπτών και θα πορευτεί για Σύνταγμα.

http://www.left.gr/article.php?id=10632

 Οι διαμαρτυρόμενοι πεζοπόροι ξεκίνησαν πριν αρκετές μέρες από το Βόλο και διανυκτέρευσαν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας ενημερώνοντας και δεχόμενοι συμπορευτές. Σκοπεύουν να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα και να οργανώσουν διαμαρτυρία διαρκείας για τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: