2 μήνες απλήρωτοι στην Τravel Plan, εταιρεία υπερ-πλούσιου Ελληνα !

Στην καταγγελία που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι αναφέρουν: «Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες υπάλληλοι του ταξιδιωτικού οργανισμού TRAVEL PLAN, συμφερόντων ομίλου Ρέστη και Ψυχάρη. H διοίκηση της εταιρείας αφήνει απλήρωτους προμηθευτές και υπαλλήλους τους οποίους υποχρεώνει επιλεκτικά σε εκ περιτροπής εργασία με σκοπό τον εξαναγκασμό σε παραίτηση άνευ αποζημίωσης».

Η TRAVEL PLAN, σύμφωνα με τη δική της ιστοσελίδα, ιδρύθηκε από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) και το 2000 έγινε ξεχωριστή εταιρεία με την ονομασία «Eurostar ΑΕ», παραμένοντας συμφερόντων ΔΟΛ. Τον Απρίλη του 2011 το 85% των μετοχών της πέρασε στα χέρια της εταιρείας «Express Holidays», που ανήκει στον όμιλο του εφοπλιστή Β. Ρέστη. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον εν λόγω εφοπλιστή αναφερόταν στο ναυτιλιακό Τύπο το Σεπτέμβρη του 2011: «Παράγοντες της αγοράς λένε ότι το cash flow (σ.σ. ταμειακές ροές) αγγίζει τα 4 δισ. δολάρια. Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι ορισμένες μόνο από τις business του Βίκτορα Ρέστη είναι οι εξής: Ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας «Enterprise Shipping & Traiding», υπό τον έλεγχο της οποίας βρίσκονται 98 πλοία ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια και κατέχει το 33% της ναυτιλιακής εταιρείας «Freeseas». Το όνομα της οικογένειάς του φιγουράρει στη «χρυσή λίστα» με τους πιο πλούσιους Ελληνες».

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7107696&publDate=25/10/2012

 

Σε πολλά μπλογκ περιφέρεται μια καταγγελία αναγνώστη που μεταφέρουμε εδώ με επιφύλαξη, καθώς πολλοί την έχουν διαγράψει !!!

Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες υπάλληλοι του ταξιδιωτικού οργανισμού TRAVEL PLAN συμφερόντων ομίλου ΡΕΣΤΗ και Ψυχάρη.

H Διοίκηση της εταιρείας αφήνει απλήρωτους προμηθευτές και υπαλλήλους τους οποίους υποχρεώνει επιλεκτικά σε εκ περιτροπής εργασία με σκοπό τον εξαναγκάσμο σε παραιτηση άνευ αποζημίωσης.

Στην Τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας ο κος Ψυχαρης και ο κος Ρέστης έχουν αντικατασταθεί από αχυράνθρωπους των ομίλων τους με πρωταγωνιστή των Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ Δασκαλάκη.

Το κανόνι στον χώρο του τουρισμού αγγίζει τα 20.000.000€ σε προμηθευτές, το σχέδιο τους απ’οτι διαφαίνεται είναι η πτώχευση που θα αφήσει στον δρομο 180 οικογένειες και η μεταφορά του πελατολογίου στη μαμά εταιρεία Express Holidays.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: