Εκβιάζονται να μην απεργήσουν οι εργαζόμενοι κοινοφελούς εργασίας στο Βόλο

Καλησπέρα, είμαι από βόλο δουλεύω σε 5 μήνη σύμβαση τις inegsee k (εννοεί στη ΜΚΟ του ΙνΕ της ΓΣΕΕ !!) δουλεύω στο πράσινο κλάδεμα φύλλα κλπ. Σήμερα δουλέψαμε με την απειλή ότι αν δεν το κάνουμε θα θεωρηθούμε αδικαιολογήτως απόντες k αν το κανουμε 5 φορες χάνουμε τη δουλειά μας. Μας κάλεσαν να πάμε για δουλειά σε μυστικό σημείο ώστε να μην έρθουν σωματεία. Κάνουμε έκκληση αύριο να μαζευτεί κόσμος εκεί που μας είπαν. Είναι «απαράδεκτο» να δουλεύουμε με την απειλή τις απόλυσης.Το σημείο είναι στης εργατικές κατοικίες τις αγίας Παρασκευής k μας είπαν να είμαστε αύριο εκεί στις 7.30 για δουλειά.

,,,και ορθά επισημαίνει ο «εργάτης»

Συνάδελφοι το μεγάλυτερο ζήτημα σχετικά με τις υπηρεσίές του Δήμου έιναι ότι οι μόνιμοι εργαζόμενοι στου ΟΤΑ πρόκειται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις σχεδόν για όλη την εβδομάδα και τα σκουπίδια ήδη συσσωρεύονται  στους κάδους.

Όπως είχαμε πει και στην πρώτη συνάντηση των κοινωφελών στο Βόλο αλλά και από τους κοινωφελείς της Αθήνας, εκτός από τη πλήρη εφαρμογή των σχεδίων της τροικας και της κυβέρνησης για τον άνεργο-εργαζόμενο που λέγαται πια …ωφελούμενος, ο πρόσθετος σκοπός είναι να χρησιμοποιηθούν οι κοινωφελείς εργαζόμενοι ως απεργοσπαστικός μηχανισμός κι έναντια στις απεργιακές κινητοπιήσεις των εργαζομένων.

Προφανώς ..η πρόσκληση αφορά υπηρεσία του Δήμου..δημάρχου που θέλει να χρησιμοπιήσει τους άνεργους-εργαζόμεους ως απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Απλά δεν θα περάσει,,,,

Στο λινκ περισσότερες πληροφορίες

http://anergoigeitonion.espivblogs.net

 

Επισημαίνουμε, όχι μόνο είναι εκτεθειμένοι οι «αριστεροί» του εργατικού κέντρου Βόλου αλλά πλέον είναι ανάγωγοι και κάνουν τα κορόιδα ξέροντας πως συγκεκριμένοι άνθρωποι του δήμου εκβιάζουν φουκαράδες για να δουλέψουν, όπως ξέρουν και το έντονο πρόβλημα στις υπηρεσίες καθαριότητας εξαιτίας των κινητοποιήσεων εκεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: