Δικαστική δικαίωση για 8 δημοσιογράφους του Flash

Μαύρα μαντάτα για τον ιδιοκτήτη του «Flash 96» κ. Κυριακίδη κομίζει το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου το οποίο δικαίωσε 8 δημοσιογράφους του σταθμού που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη διεκδικώντας μισθούς 4 μηνών.
Το Δικαστήριο απαγόρευσε τη νομική και πραγματική μεταβολή της κατάστασης της εταιρείας, διατάσσοντας παράλληλα την πληρωμή των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών, των δύο πρώτων μηνών, μέχρι τη συζήτηση της κύριας αίτησης τους στις 20 Νοεμβρίου 2012, όπου συζητείται η επιδίκαση του συνόλου των δεδουλευμένων απαιτήσεων των εργαζομένων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κυριακίδης έχει απλήρωτους όλους τους εργαζόμενους του «FLASH 96»: δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους 4 μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο), τεχνικούς και ηχολήπτες για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Και ενώ οι εργαζόμενοι του σταθμού απεργούν πάνω από ένα μήνα, δεν δείχνει να συγκινείται κανείς από την ιδιοκτησία για το μέλλον του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Πάντως, παρά την πανηγυρική δικαστική δικαίωση οκτώ δημοσιογράφων, η διοίκηση του «Flash 96» εξακολουθεί να κρύβεται, να κωφεύει και να πληρώνει μόνο με υποσχέσεις.

http://prezatv.blogspot.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: