Κατάληψη στη Γ.Γ.Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Η επίθεση που δεχόμαστε ως εργαζόμενοι δεν θα μείνει αναπάντητη. Σήμερα το μεσημέρι έγινε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην εξαθλίωση που θέλουν να μας επιβάλουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλλόγου Εργαζομένων Υπουργείου Τύπου

Οι εργαζόμενοι του πρώην υπουργείου Τύπου (Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης-Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης), προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη διότι ο Γενικός Γραμματέας ζητάει από τη Διεύθυνση Διοίκησης να στείλει παρανόμως στοιχεία, ενώ ο φορέας δεν καταλαμβάνεται από τις σχετικές διατάξεις. Και αυτό για να διευκολύνει την ηγεσία του ΥΔΜΗΔ στη διαρκή προσπάθειά της να διευρύνει τον αριθμό των εντασσόμενων σε διαθεσιμότητα.

Επειδή δεν έχει τέλος το όργιο εγκυκλίων, ερμηνειών, οδηγιών με τις οποίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους,

Επειδή δεν έχει τέλος η φάρσα των αξιολογήσεων και οι ad hoc επινοήσεις, προκειμένου να τεθούν όσο περισσότεροι σε ανεργία,

Δηλώνουμε ότι αντιστεκόμαστε στα σχέδια εξόντωσης των δημοσίων υπαλλήλων και στη λυσσαλέα επίθεση ενάντια σε όλο τον κόσμο της εργασίας.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1438931

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: