Επιτέλους κατατέθηκε αγωγή για τα δεδουλευμένα του ALTER

ΑLTER ενημέρωσης συνέχεια: Σύμφωνα με ενημέρωση που εστάλη σήμερα στους διοικητικούς υπαλλήλους του τ/σ ALTER, από το σωματείο τους ΕΠΗΕΑ κατατέθηκε σήμερα επιτέλους η αγωγή για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων της περιόδου 01/01/2011 έως 31/10/2012. Ημερομηνία συζήτησης ορίστηκε η 08/01/2013. Και λέμε επιτέλους γιατί έπρεπε να … φτάσουμε κυριολεκτικά στο παραπέντε και να προηγηθεί η εξευτελιστική και συνάμα διασπαστική για τους εργαζόμενους του σταθμού πρόταση Κουρή, που χώρισε τους υπαλλήλους του σταθμού στα δύο. Αφού τα τελευταια 24ωρα οι διαφωνίες στα groups, που έχουν δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους του ALTER στο facebook, δίνουν και παίρνουν.

Πάντως χαρακτηριστικό της…αργοπορημένης αντίδρασης στις κινήσεις των ενώσεων είναι και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ κ.Γκανάς, ζήτησε συνάντηση με τους διοικητικούς υπαλλήλους μόλις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζουμε να ισχύσει αυτό που λέει ο λαός…»κάλιο αργά πάρα ποτέ».

Αν και αυτό το «αργά» μέχρι στιγμής μόνο τον Γιώργο Κουρή έχει ωφελήσει…που αυτός εφαρμόζει ένα άλλο ρητό: «Ουδείς επτώχευσε τάζοντας». Και στο τάξιμο ο Κεφαλλονίτης είναι μαίτρ στο είδος του…Αφού η αναβολή της τριμερής συνάντησης στο υπουργείο εργασίας που επρόκειτο να γίνει σήμερα και αναβλήθηκε…λόγω κολλήματος που επικαλέστηκε ο υπουργός, μαντέψτε ποιον εξυπηρετεί;

http://pressarismenos.blogspot.com/2012/11/alter_23.html

Προφανώς η λαμογιά δεν κρύβεται ! Ομάδα εργαζομένων είχε προσπαθήσει να έχει ιδιαίτερη επικοινωνία με τον Κουρή προκειμένου να εισπράξουν ένα ποσό σαν αποζημίωση -που όρισε ο Κουρής που ήθελε να ξεκινήσει πάλι τη λειτουργία του σταθμού. Το δόλωμα που έντεχνα ρίχτηκε είχε απώτερο στόχο να διασπάσει τους εργαζόμενους ωστε ο Κουρής να πληρώσει λιγώτερα και να ξεκινήσει πάλι, το κατάπιαν πολλοί, μεταξύ αυτών και εκλεγμένα συνδικαλιστικά στελέχη και σε τέτοιο βαθμό που εξηγείται η μόλις τώρα κατάθεση της αγωγής. Οι ανόητοι πίστευαν μέχρι τώρα πως θα καταφέρουν να έχουν προνομιακή δαγκωνιά στο ξεροκόματο που τους πέταξε ο μεγαλοαπατεώνας !!

One Comment to “Επιτέλους κατατέθηκε αγωγή για τα δεδουλευμένα του ALTER”

  1. Συνέχεια Νέας δίκης για τη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, – 9η συνεδρίαση, Παρασκευή 23.11.12

    ΚΟΝΤΡΑ

    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18088&pos=4&cat_id=48

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: