Κρύβουν την κρίση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες στη Θεσσαλονίκη !!

Μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Θεσσαλονίκης θα καλύψουν σύντομα τα κλειστά μαγαζιά του κέντρου της πόλης, σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αλλαγής στην όψη των κλειστών καταστημάτων που αναλαμβάνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με το Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Οπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου, σε πρώτη φάση οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν στον καθαρισμό και τον φωτισμό των βιτρινών. Στη συνέχεια οι βιτρίνες αυτές θα καλυφθούν με μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Θεσσαλονίκης, με στόχο την αναστροφή της αρνητικής εικόνας και ψυχολογίας που δημιουργείται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Η αρχή θα γίνει από τις οδούς Μητροπόλεως (στους αριθμούς 57, 63 και 80), Τσιμισκή (10, 109, 120 και συμβολή με Κομνηνών), Εγνατία (23,33 και 124), Ερμού 4 και Ίωνος Δραγούμη 31.

http://tvxs.gr

Η λύση που έδωσε η δημαρχία του Μπουτάρη είναι αυτή !! Κρύβουν την κρίση από τα μάτια του κόσμου, για να μην επηρεάζονται οι διαβάτες αρνητικά.

Advertisements

One Trackback to “Κρύβουν την κρίση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες στη Θεσσαλονίκη !!”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: