Ασφαλιστικά μέτρα της πλάκας εναντίον συνδικαλιστών της ΑΓΝΟ

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε χθες η εταιρία κατά 7 εργαζομένων που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΝΟ και κατά του εκπροσώπου των εργαζομένων υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι τις μέρες της απεργίας, έμπαιναν παράνομα στις εγκαταστάσεις ενώ ταυτόχρονα δεν επέτρεπαν και την λειτουργία του λογιστηρίου. Από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι τονιζουν ότι: «Η πράξη του κ. Κολιου συνιστα παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης» υποστηρίζουν από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι. Υποστηρίζουν ότι όσες φορές χρειάστηκε να μπουν στις εγκαταστάσεις, όπου βρίσκεται ο χώρος του Σωματείου, για τη διενεργεια ΔΣ ή γενικών συνελεύσεων, έγινε πάντα με την παρουσία σεκιούριτι της εταιρείας.

Όσον αφορά τη λειτουργία του λογιστηρίου, υποστηρίζουν αυτό δούλευε κανονικά και αυτό διαπιστώνετε από έγγραφα που δόθηκαν σε παραγωγούς, εργαζόμενους και εργολάβους ενώ παράλληλα κόπηκαν και παραστατικά για τα προϊόντα που «έφυγαν» από το εργοστάσιο.

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα εκδικαστεί σήμερα ενώ παράλληλα εκδικάζεται και το Αυτόφωρο κατά του προέδρου της ΑΓΝΟ κ. Κολιος για χρέη στο ΙΚΑ ύψους 1.900.000.

Ο Κολιός παλεύει με κάθε μέσο να πολεμήσει τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι επί μήνες. Ο «επενδυτής» αυτός απέκτησε την ΑΓΝΟ από την Αγροτική Τράπεζα καταβάλλοντας ελέχιστα χρήματα και τα υπόλοιπα με δάνειο από την ίδια τράπεζα. Θυμίζουμε ότι η Αγροτική  ξεπουλήθηκε στην Πειραιώς για αστείο ποσό, ενώ τα δάνεια του Κολλιού και πολλών ομοίων του είναι στα μη εξυπηρετούμενα που φορτώθηκαν στο ζημιογόνο τμήμα της  Αγροτικής που παραμένει στο κράτος.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: