Ανεπιθύμητος ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Αττικό Νοσοκομείο

Την παρασκευή 19/7 ο Γεωργιάδης κανόνισε να κάνει επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι με έκτακτη συνέλευσή τους απαντούν πως είναι ανεπιθύμητος. Ακόμα κι αν πάει ο μαλάκας εκεί, οι εργαζόμενοι θα είναι απέξω σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μία το μεσημέρι, στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου.

Το Δελτίο τύπου των εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη δίωρης στάσης εργασίας την Παρασκευή 19/7/2013 και ώρα 13.00 – 15.00, λόγω της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο.

Ο Υπουργός μιας κυβέρνησης, που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ της αθλιότητας των ράντζων και της έλλειψης προσωπικού.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τα σωματεία των νοσοκομείων της Β΄ ΔΥΠΕ, τους μαζικούς φορείς και το λαό της περιοχής μας σε αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 19/7, ώρα 13.00 στην Κεντρική Πύλη του ΑΤΤΙΚΟΥ.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1482575

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: