Για την εκδίκαση μύνησης έμμισθου φασίστα κατά της εφημερίδας «Εργατική αλληλεγγύη»

Το άρθρο δεν θα είχε ιδιαίτερη αξία αν δεν συνοδευόταν από επιστολή του ίδιου του φασίστα, καθώς οι δικολαβίστικες πρακτικές κάποιων που απλά περνάνε με τέτοια την ώρα τους είναι συνηθισμένη  προς εφημερίδες. Το θέμα αφορά μήνυση σε συνέχεια  παλιότερων διώξεων κατά συντακτών της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη από τον Κ.Πλεύρη, τον Π.Ψωμιάδη και τον Ν.Μάρτη, και αφορά το άρθρο ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 

“Ένας έμμισθος συνεργάτης βουλευτή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, ο Ι.Ανδριόπουλος, γνωστός από την προσφυγή που είχε υποβάλει στο ΣτΕ κατά του νόμου για την ιθαγένεια, προχώρησε σε μήνυση κατά της “Εργατικής Αλληλεγγύης”, της εφημερίδας του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με στόχο τη λογοκρισία και τη φίμωση της φωνής της αριστεράς που μάχεται κατά της συγκυβέρνησης των Μνημονίων και δεν χαρίζεται στο ρατσισμό και το φασισμό”….

“Μιας εφημερίδας που στηρίζει αταλάντευτα τους αγώνες του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος, προβάλλοντας τη δράση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Ο Ανδριόπουλος καταμαρτυρά στην Εργατική Αλληλεγγύη και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θωίδου, η οποία πρωτοστατεί στον αγώνα ενάντια στους νεοναζί στην Νίκαια, ότι τον συκοφαντούν αποκαλώντας τον «φασίστα» και εκτιμώντας ότι κινήθηκε κατά του νόμου για την ιθαγένεια υλοποιώντας τα σχέδια του Καρατζαφέρη και του Σαμαρά, που εκείνη την περίοδο τα βρήκαν για να συγκυβερνήσουν, συμφωνώντας στο αίτημα του πρώτου για ανατροπή του νόμου»

«Ο ίδιος ο Ανδριόπουλος ομολόγησε τη σχέση του με το φασισμό, για τον οποίο προφανώς δεν έχουμε κοινό ορισμό, με τη παρακάτω ανακοίνωση του:

«Στα πλαίσια της Δικηγορικής μου ιδιότητας έχω υπογράψει σύμβαση ιδιωτικού δικαίου από 17.06.2012 προσωπικά με βουλευτή επαρχίας του Κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με πάγια περιοδική αμοιβή σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 2 του Ν. 1366/1983 ως επιστημονικός συνεργάτης & αποκλειστικά για το κοινοβουλευτικό του έργο».

Φαίνεται, ότι ο «επιστημονικός συνεργάτης» Ι.Ανδριόπουλος, βρήκε τρόπο να δικαιολογήσει την αμοιβή του εργοδότη του, που του την εξασφαλίζει από το Ταμείο του του ναζιστικού μηχανισμού της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για χυδαία απόπειρα των δήθεν «αντισυστημικών» νεοναζί της Χρυσής Αυγής να προωθήσουν την επίθεση κατά της αριστεράς που ενορχηστρώνει ο Σαμαράς και οι ειδικοί του σύμβουλοι.

Σε άλλη ανακοίνωση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει:

«…Στις 12 Δεκέμβρη καλούνται να δικαστούν η Κατερίνα Θωίδου, ο Τάσος Αναστασιάδης και ο Πάνος Γκαργκάνας ύστερα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο Ιωάννης Ανδριόπουλος, δικηγόρος, έμμισθος συνεργάτης της Χρυσής Αυγής.
Η Κατερίνα Θωίδου είναι δημοσιογράφος της Εργατικής Αλληλεγγύης και μέλος του Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ με δραστήρια συμμετοχή στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα της Νίκαιας.
Ο Τάσος Αναστασιάδης είναι εκδότης της Εργατικής Αλληλεγγύης και συντονιστής της Συνάντησης Εργατικής Αντίστασης, γνωστός σε όλο το συνδικαλιστικό κίνημα για τις καμπάνιες συμπαράστασης σε κάθε απεργιακή μάχη.
Ο Πάνος Γκαργκάνας είναι διευθυντής της Εργατικής Αλληλεγγύης, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΚ και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Το «έγκλημά» τους είναι ότι κατάγγειλαν μέσα από την αρθρογραφία της Εργατικής Αλληλεγγύης τις μεθοδεύσεις σε βάρος του δικαιώματος να παίρνουν Ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών.

Στην «Ελευθεροτυπία», δημοσιεύτηκε απάντηση του φασίστα στα παραπάνω, που απολαύσαμε ιδιαίτερα !!!

Η αλήθεια είναι, ότι έχω υποβάλει έγκληση-μήνυση από πέρσι στη συντάκτρια του άρθρου ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, διότι η εν λόγω συντάκτρια όχι μόνο με έβριζε ως φασίστα, επειδή προφανώς δεν της άρεσε που ως δικηγόρος-αιτών κατάφερα να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο Ν.3838/2010 και ως προς την ιθαγένεια λόγω γέννησης ή φοίτησης και ως προς τη συμμετοχή αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές (αποφάσεις 350/2011 Δ’ Τμήματος και 460/2013 Ολομέλειας Συμβουλίου της Επικρατείας), αλλά επιπλέον με προσέβαλε ψευδόμενη γράφοντας, ότι ένας εκ των αρχηγών ΝΔ ή ΛΑΟΣ μάλλον ο 2ος με έστειλε να υποβάλω την αίτηση στο ΣτΕ, την στιγμή που δεν έχω γνωρίσει ούτε μιλήσει ποτέ μου ούτε με τον Αρχηγό της ΝΔ ούτε του ΛΑΟΣ. 
Στην ανάρτηση που αναδημοσιεύετε, χαρακτηρίζομαι ως φασίστας,επειδή ως Δικηγόρος παρέχω μεταξύ άλλων νομικές συμβουλές σε βουλευτή επαρχίας της Χρυσής Αυγής, νεοναζί, ότι η μήνυση μου είναι συμπλήρωμα επιθέσεων Ταγμάτων Εφόδου, ότι με αυτήν δικαιολογώ την αμοιβή του εργοδότη μου, που την εξασφαλίζω από το Ταμείο του ναζιστικού μηχανισμού της ΧΑ, την στιγμή που οι επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών λαμβάνουν αμοιβή από τη Βουλή για τις υπηρεσίες τους και δεν έχουν σχέση με κομματικά ταμεία. 
Επειδή δεν θεωρώ, ότι κανένας συντάκτης και καμία εφημερίδα και καμία ΚΕΕΡΦΑ έχει το δικαίωμα να με προσβάλλει με σαφή στόχο να μειώσει την προσωπικότητα, την επαγγελματική μου φήμη καλώντας ταυτόχρονα σε πογκρόμ εναντίον μου
Σας καλώ εντός δυο (2) ημερών, έως αύριο Τετάρτη 26.06.2013 να έχει αφαιρεθεί η ανάρτηση, να δημοσιευτεί η απάντηση μου και να ειδοποιηθώ σχετικά εκ μέρους σας
Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος.»
Μην σας παραξενεύουν οι ημερομηνίες, το άρθρο είναι από τον Ιούνιο, η υπόθεση εκδικάζεται στις 12 Δεκεμβρίου και τα όλα τα σχετικά άρθρα εξακολουθούν να είναι δημοσιευμένα .
Πηγές

Σχολιάστε