Οι μπάτσοι απειλούν τη σύγκλητο του Πολυτεχνείου μπας και εκπέμψουν από εκεί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Με έντονα συμβολικό χαρακτήρα – ελέω και του τριημέρου του Πολυτεχνείου – η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλλει την ολοκληρωτική της πολιτική.
Πριν από λίγη ώρα η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου έλαβε αυστηρή προειδοποίηση απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ότι σε περίπτωση που παραχωρηθεί χώρος εντός του Πολυτεχνείου και γίνει απόπειρα εκπομπής της ΕΡΤ από εκεί, το κτήριο θα αποκλειστεί και θα ακολουθήσει εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων. 
Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου δήλωσε πως δεν μπορεί πλέον να αναλάβει την ευθύνη ενός τέτοιου εγχειρήματος νίπτοντας τας χείρας του.
Πληροφορίες μας κάνουν λόγο για έτοιμο πρωτοσέλιδο από μεγάλη καθημερινή εφημερίδα, η οποία θα προϋπάντιζε μια τέτοια εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, με τον τίτλο: 
«Εκτός Ελέγχου το Πολυτεχνείο».
 Χθες το βράδυ οι φύλακες του Πολυτεχνείου δέχθηκαν τη «φιλική» επίσκεψη αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τους ανέφεραν πως «υπάρχουν πληροφορίες ότι φορτηγά με μηχανήματα ετοιμάζονται ή έχουν μπει ήδη στο πολυτεχνείο».
Μετά και την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στο κτίριο της Α. Παρασκευής, απ’ όπου εξέπεμπαν για 5 μήνες οι απεργοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση – πέρα από την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα – επιχειρεί και τον ασφυκτικό έλεγχο σε οποιασδήποτε πληροφόρηση δεν συναινεί στην επίθεσή της στην κοινωνία.

Χούντα είναι ! Δεν θα περάσει, θα πέσει με αγώνα !

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη απόδειξη από τις απειλές μπάτσων προς τη διοίκηση εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά. Πιστεύουμε πως η χούντα τρέμει μπροστά στο ενδεχόμενο ενός νέου «πολυτεχνείου» την ώρα που κάνουν τα πάντα προκειμένου να φιμώσουν το athens.indymedia που λειτουργεί από εκεί.
Θα κάνουν επίσης τα πάντα για να καταστείλουν κάθε φωνή εναντίον τους με τη βοήθεια μπάτσων, προθυμότατων δικαστικών και μια σειρά νόμων που στήσανε για να προστατεύονται.
Advertisements

One Trackback to “Οι μπάτσοι απειλούν τη σύγκλητο του Πολυτεχνείου μπας και εκπέμψουν από εκεί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: