Οι «Γιατροί του κόσμου» αγόρασαν είδη προσωπικής υγιεινής από τον φασίστα Παναγιώταρο

Οταν η σαχλαμάρα και η ασχετοσύνη συναντούν το στεγνό οικονομικό κέρδος, τότε ένας φασίστας μπορεί να πουλήσει είδη σε οργάνωση που περιθάλπει μετανάστες.

Μόνο κάποιος πανάσχετος σε αυτόν τον τόπο αγνοεί ποιός είναι ο φασίστας Παναγιώταρος, που μέλη της οργάνωσής του όχι μόνο επιτίθενται συστηματικά σε μετανάστες αλλά τουλάχιστον δύο φορές επιτέθηκαν στην ιδια την οργάνωση, στο Πέραμα.

 

24/7/2012, ενάμισυ χρόνο πριν.

 

Η εντολή πληρωμής του Παναγιώταρου από την οργάνωση προς την Alpha Bank

 

 

To έγγραφο του υπουργείου εργασίας που υποψιάστηκε κατευθείαν τον Παναγιώταρο καθώς δεν είναι το αντικείμενό του η προμήθεια τέτοιων ειδών.

 https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1521965

Η σημερινή απάντηση της πλάκας από την οργάνωση:

|

Έκτακτο Δελτίο Τύπου
11-04-2014

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα μετά τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού, οι Γιατροί του Κόσμου οφείλουν να δώσουν τις εξής διευκρινήσεις: το θέμα που προέκυψε αφορά μία συγκεκριμένη προμήθεια ειδών υγιεινής στο πλαίσιο επείγοντος προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων. Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου. Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή.

Στα 24 χρόνια παρουσίας των ΓτΚ, η αντίθεσή μας με το φασισμό, το ρατσισμό και τους εκφραστές του είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη στην κοινωνία. Μόλις την προηγούμενη ημέρα δεχθήκαμε μία ακόμη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πολυιατρείο μας στο Πέραμα. Παρά την τρομοκρατία, ο αγώνας μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται…

Εξαιρετική απάντηση ! Αν δούλευε σε υπουργείο θα χαρακτηριζόταν και η δέουσα, όμως αφορά μια φιλανθρωπική οργάνωση που προσέφερε υπηρεσίες και υποτίθεται πως έχει αυξημένες κοινωνικές ευαισθησίες σε θέματα που αφορούν μετανάστες και ευπαθείς ομάδες.

Αυτό σημαίνει πως στο όνομα του κάθε επείγοντος και κρατικού προγράμματος δικαιούται να συνεργαζεται με φασίστες που κάνουν αρπαχτές??

Να το δούμε και αλλιώς, είναι οι φτηνότερες τιμές ?

Στο λινκ  δείτε μερικές σημερινές τιμές αυτών των ειδών

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: