Προκλητική σύλληψη του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας, βρίστηκε από μπάτσους

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ προχώρησαν σήμερα στις 11.30μμ σε προσαγωγή  του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ στην Ομόνοια όπο είχε πάει για να φροντίσει για την διοργάνωση του αντιφασιστικού αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που γίνεται σήμερα στις 6μμ.
Δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά η συνήθης χυδαία αντιμετώπιση με αστυνομικό που τον έβρισε μέσα στο Τμήμα και τον οποίο υπέδειξε ο πρόεδρος σε αρμόδιο όργανο της ασφάλειας του Α.Τ.
Είναι ένα μέτρο  της αξιοπιστίας ς που έχουν οι εξαγγελίες του Υπουργού κ. Ν.Δένδια για δημιουργία Τμήματος κατά της ρατσιστικής βίας.
Αντί , ο κύριος Δένδιας και η ΕΛΑΣ να δώσουν  απάντηση ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ το μετανάστη στις 12 Αυγούστου στην Αναξαγόρα, στο κέντρο της Αθήνας , στη καρδιά της Ομόνοιας, του πλέον αστυνομευόμενου σημείου επιτηρούν τις δράσεις των κινημάτων με το πιο απροκάλυπτο τρόπο, πότε αστυνομικούς στις συνεντεύξεις τύπου και πότε προσάγοντας αγωνιστές.
Στο προσκήνιο της ψευδολογίας και της ρατσιστικής εκστρατείας μίσους  κατά των μεταναστών βρίσκεται άλλωστε η στοχοποίηση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας από την Χρυσή Αυγή με χυδαίες δηλώσεις και αίτημα σύλληψης του τιμώντας το ρόλο τους  ως γνήσιοι απόγονοι των  κουκουλοφόρων της ναζιστικής  κατοχής και των Ταγμάτων Ασφαλείας του Τσολάκογλου.

..Η απάντηση θα δοθεί σήμερα με το μαζικό αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 6μμ

http://www.antiracismfascism.org/

 

Ο κ. Ασλάμ εξιστόρησε τα πρωινά γεγονότα :
«Έβγαινα από το μετρό της Ομόνοιας και με άκουσαν να μιλώ στο τηλέφωνο. Μου είπαν με άσχημο τρόπο κλείσε το τηλέφωνο. Εγώ τους είπα κλείνω αλλά σας παρακαλώ να με αντιμετωπίζετε με σεβασμό όπως σας σέβομαι και εγώ. Μου φώναξαν πάλι κλείσε το τηλέφωνο. Θες να πάμε στο τμήμα; Εγώ τους είπα αν ο νόμος λέει να πάμε, να πάμε. Εκεί ένας μεγαλόσωμος αστυνομικός με έβριζε πολύ άσχημα. Τα λόγια του δεν μπορώ ούτε να τα πω. Τότε παρακάλεσα τους γύρω να αναγνωρίσουν ότι αυτός μου μιλάει άσχημα. Ακόμη και μετά από αυτό, μπροστά σε όλους εκείνος συνέχισε. Για αυτό ρωτώ: ο νόμος είναι μόνο για τους φτωχούς, τους αδύναμους και τους μετανάστες;».
Σύμφωνα με τον ίδιο ο αστυνομικός που τον προσήγαγε του είπε στην συνέχεια ότι θα του κάνει μήνυση και ένας τρίτος παρουσιάστηκε ως μάρτυρας. Ο Τζαβέντ Ασλάμ, όπως μας είπε, ρώτησε ποιός είναι μάρτυρας για εκείνον όταν τον έβριζαν.

tvxs.gr

 

Σχολιάστε