Ξυλοδαρμός απλήρωτου μετανάστη εργαζόμενου από μπάτσους

Πιάστηκαν την  Πέμπτη, δύο μπάτσοι (49χρονος αρχιφύλακας και 25χρονος αστυφύλακας), οι οποίοι υπηρετούν στην Αττική, καθώς και δύο ιδιώτες, ηλικίας 46 και 36 ετών, για αδικήματα σε βάρος 30χρονου Αφγανού  μετανάστη.

Την  Τετάρτη, οι δύο μπάτσοι πήγαν  με περιπολικό μαζί με τον 36χρονο ιδιώτη, στην επιχείρηση του 46χρονου επιχειρηματία, στη «Λάκα» Αναβύσσου, όπου εργαζόταν ο μετανάστης  από το  2010, μένοντας σε πρόχειρο κατάλυμα που του είχε παραχωρήσει ο επιχειρηματίας.

Ο   αρχιφύλακας  επιδεικνύοντας προσβλητική και καταναγκαστική συμπεριφορά σε βάρος του μετανάστη, του άσκησε σωματική βία και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα του, παρουσία του 25χρονου αστυφύλακα και του 36χρονου ιδιώτη.

Ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει ο αρχιφύλακας όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, είχε πάει ξανά με τον άλλο μπάτσο στη συγκεκριμένη επιχείρηση, όπου ξανά έβρισε και απείλησε το θύμα.

Ο αρχιφύλακας και ο 36χρονος ιδιώτης γνωρίζονταν με τον επιχειρηματία και πούλαγαν   μπραβηλήκι προκειμένου να εξαναγκάσουν το μεταναστη να φύγει από την επιχείρησή   χωρίς να του καταβάλει δεδουλευμένα ύψους 23.900 ευρώ.

Φυσικά, οι μπάτσοι δνε ενημέρωσαν κανέναν στην υπηρεσία τους…..

 Αναμένεται να περάσουν εισαγγελέα.

 

Αποδελτιωμένη είδηση από πολλά αστικά μέσα

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: